Pogoji poslovanja Go4tech.si

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • Identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
 • Kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, naslov)
 • Bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)
 • Dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku)
 • Pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
 • Vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške dostave)
 • Način plačila in dostave

Pravica do odstopa od nakupa – vračila blaga

Če je izdelek poškodovan ali ta izdelek ne deluje kot mora. Kupljeno blago vrne nepoškodovano in originalno zapakirano v 8 dneh od sporočila o odstopu brez kakršne koli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 8 dneh od prejetja blaga na e-naslov info@go4tech.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 8 dneh, če v 8 dneh kupec ne vrne blago ni opravičen odstopa. Za pomoč ob sprožitvi postopka vračila blaga smo vam vselej na voljo tudi preko telefonske številke 070251025.

Izdelek pošljete skupaj z vašimi kontaktnimi podatki in številko vašega TRR računa na naslov podjetja (ko je blago pri prodajalcu nazaj, pregledano, ter ocenjeno brezhibno, vam prodajalec povrne kupnino):


STRAMONT D.O.O.
Grobelno 64A
3231 Grobelno
DDV ID: SI 10723684

Zakon o varstvu potrošnikov v 43. členu določa izjeme, za katere stranka po zakonu nima možnosti vračila:

Če je izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam.
Če je potrošnik odprl varnostni pečat.
Če je izdelek poškodovan, spremenjen.
Pri nakupu podaljšane garancije.

Vrnjeno ali reklamirano blago mora biti vrnjeno zapakirano v originalni embalaži brez vidnih znakov uporabe. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa, ter številko vašega transakcijskega računa kamor vam bomo povrnili kupnino. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, stroške pošiljanja nosi sam kupec.

Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu oziroma po prejemu vrnjenega izdelka. Kupnino povrnemo na TRR račun stranke (stroške nakazila krijemo mi).

V primeru vračila iz razloga reklamacije, mora kupec vrniti najkasneje v 14 dneh po odstopu od pogodbe. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje v 14 dneh po sprejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Ne sme ga uporabljati. Prosimo, da blago vrnete v originalni embalaži.

GARANCIJA

Garancija samo pri nakupu in plačilu na TRR podjetja velja 12 mesecev ali 6 mesecev od dneva nakupa, ter na kategorije / znamke omenjene spodaj:

Elektronika, ter mobilni dodatki

- USB kabli znamke (HOCO. PREMIUM) 6m
- Stenski polnilci (HOCO. PREMIUM) 6m
- Avto polnilci (HOCO. PREMIUM, Baseus) 6m
- Power Bank - Polnilne prenosne baterije (HOCO. PREMIUM) 6m
- Igralne konzole 12m
- Prenosniki 12m
- Računalniki 12m
- Elektronika ( Rebel Tools, JVC, Kruger&Matz, Dell, HP, ASUS, Lenovo, Hoco ) 12m

 Pri uveljavnanju garancije upoštevajte vse napisano in omenjeno zgoraj, garancijo upoštevamo samo na način zamenjave za isti artikel ali dobropis!

Cene in veljavnost ponudbe

Vse cene na spletni strani so dokončne glede na dan naročila in vsebujejo DDV. Po zaključku nakupa boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Načini plačila:

– z gotovino osebni prevzem v Celju ali na naslovu podjetja
– z gotovino po povzetju PS (Pošta Slovenije, strošek 5€), ostale storitve, ki jih dodatno obračunava Pošta Slovenije ni vključena!
– z gotovino po povzetju GLS (strošek 5€), paket do 50cm!

(informativni podatki za točnost preverite z prodajalcem)

Najboljša opcija za vas - priporočamo
– predhodno nakazilo na TRR podjetja, dostava (strošek 3€)

Način plačila je:

 predhodno nakazilo na TRR podjetja

 • Banka: NKBM
 • Koda za razvrščanje: GDSV
 • IBAN: SI56 0400 0027 7062 108
 • BIC: KBMA SI 2X
  SKLIC: SI 00 Številka naročila

Ponudnik stranki izda račun po e-pošti ali priloži v paketu, ki ga je stranka naročila.
Pridržujemo si pravico do napak pri opisu, ceni in roku dostave. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Na strani je objavljena redna cena, ki predstavlja priporočeno maloprodajno ceno dobavitelja za določen artikel, in spletna cena, ki je dostopna vsem uporabnikom Mobiraj.eu.

Načini Plačila

- Artikle lahko plačate predhodno na TRR podjetja.
- Po povzetju in ceniku Pošte Slovenije (dodatni stroški pri storitvi iz strani PS).
- Po povzetju z dostavo GLS (po ceniku GLS).
- Gotovina pri osebnem prevzemu na sedežu podjetja ali po dogovoru v Celju

 Osebni prevzem artiklov je mogoč na podjetju Go4Tech.si, oz. na naslovu Grobelno 64A, med tednom po dogovoru in ob Sobotah od 8.00h do 12.00h, ali po dogovoru med kupcem in prodajalcem v Celju predhodnem nakazilu na TRR podjetja ali po povzetju!

Pošiljka bo odposlana preko ponudnikov, ki ste jih izbrali pri naročilu. Če ob dostavi niste dosegljivi, vas bo paket počakal na najbližji poštni poslovalnici ali  paketomatu, prejeli pa boste obvestilo o pošiljki.

Strošek pošiljanja je po ceniku PS po predhodnem nakazilu na TRR (Pošta Slovenije), ta znesek je vračunan že v znesku naročila, če ste se odločili za nakazilo na TRR podjetja.

Strošek dostave “Po povzetju” Pošta Slovenije (gotovina) znaša 5,00 EUR in se vračuna pri znesku naročila, ostale dodatne storitve, ki jih obračunava pri odkupnini Pošta Slovenije ni vključena!

Strošek “Po povzetju” z dostavo GLS (gotovina) znaša 5,00 EUR oz. po ceniku GLS in se vračuna pri znesku naročila! (dodatnih stroškov ni)!

Pri osebnem prevzemu ni dodatnih stroškov.

Naročeni izdelki bodo najverjetneje odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po naročilu, odvisno tudi od preliva na TRR, če ste izbrali to opcijo pri naročilu, ampak najkasneje v do 7 delovnih dneh oz. po dogovoru z prodajalcem, ki vas tudi obvesti po vašem naročilu artikla.

Prodajalec nemudoma obvesti stranko o roku dobave posameznega artikla, če naročenega artikla trenutno ni na zalogi oz. je ta na poti k nam!

Varnost in varovanje osebnih podatkov

Splošno

Trgovec se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo Trgovec uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Trgovec spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu Trgovec posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

Uporaba osebnih podatkov

Trgovec za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

Ime in Priimek;
Naslove za dostavo;
Firmo oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
Davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
Naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
Geslo v šifrirani obliki;
Kontaktno telefonsko številko;
Državo bivanja;
Druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;
Druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, Trgovec ne odgovarja.

Pogoji poslovanja, se lahko tudi spremenijo kadarkoli brez vednosti kupca, zato predlagamo pregled le-tega pred vsakim nakupom izdelka.

PREMIUM PRODUKTI
NAD 100€ BREZPLAČNA
Pon.- Pet.: 09h-17h
ZADOVOLJNE STRANKE